вівторок, 24 грудня 2013 р.

Підсумки та результати нашого проекту

10 грудня на базі Осередку Розвитку Освіти (ORE) у Варшаві була проведена Міжнародна конференції за підсумками проекту «Шкільна академія підприємництва 2». На конференції виступили: - Марлена Фалковська, заступник директора ORE, - Ева Бобінська, координатор проекту, - Роман Шиян, кординатор проекту з української сторони, - Представники Oсередку Розвитку Освіти, Міністерства національної освіти, Міністерства закордонних справ, посольства України в Польщі.
Делегацію Волинської області представляли наступні учасники: - Вітюк В. В. проректор з наукової роботи Волинського ІППО, координатор проекту в регіоні; - Григор’єва Н. В., завідувач відділу природничих дисциплін Волинського ІППО, тренер проекту з питань економічної освіти; - Ткачук Н. М., завідувач науково-дослідної лабораторії освітніх інновацій Волинського ІППО, тренер, відповідальний за інформаційно-комунікативний супровід проекту; - Кожевнікова Ю. В., практичний психолог Підгайцівського НВК Луцького району, опікун Шкільного клубу підприємництва; - Дроздюк К., Муляр В., Степанюк Ю., члени Підгайцівського Шкільного клубу підприємництва «Step bu step».
Найяскравішим здобутком проекту у Волинській області стало створення 10 Шкільних клубів підприємництва у навчальних закладах та перемога клубу «Step bu step» Підгайцівського НВК «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів – гімназія» Луцького району у Всеукраїнському конкурсі «Найактивніший шкільний клуб підприємництва». Про діяльність клубу «Step bu step», його організаційну структуру, зміст заходів та проектів, про свої здобутки та перспективи подальшої діяльності розповіла Катерина Дроздюк, президент клубу. Сподіваємося, що досвід діяльності цього клубу та досвід 9 інших створить сприятливий простір для учнів, готових до розвитку вмінь, потрібних на ринку праці та економіки країни.

2 коментарі:

  1. Я ЗАРАЗ ФІНАНСОВО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ Кредиту, який я отримав від LFDS. Я хотів би донести це до відома громадськості про те, як я вступив у контакт з LFDS після того, як я втратив роботу та отримав відмову в кредиті мого банку та інших фінансових заклад за рахунок моєї кредитної оцінки. Я не міг платити збори за своїх дітей. Мене було поза рахунками, що збираються викинути з дому через неможливість платити свою оренду. Саме в цей період моїх дітей забрали у мене прийомну допомогу. Тоді я вирішив шукати кошти в Інтернеті, де я втратив 3670 доларів, які я позичив у друзів, яких я вирвав у двох інтернет-кредитних компаніях. Поки я не прочитав про: Служба фінансування Le_Meridian (lfdsloans@outlook.com / lfdsloans@lemeridianfds.com) десь в Інтернеті, все ще не переконала, через що я пережила, поки мій родич, який є духовенством, також не сказав мені про поточну кредитну схему LFDS за дуже низькою процентною ставкою 1,9 %% та прекрасними умовами погашення без штрафних санкцій за невиконання платежу. У мене немає іншого вибору, ніж зв’язатися з ними, що я зробив через текст + 1-989-394-3740, і містер Бенджамін відповів мені назад. Цей день був найкращим і найкращим днем ​​мого життя, який ніколи не можна забути, коли я отримувати кредитне сповіщення у розмірі 400 000,00 доларів США, на яке я звернувся. Я ефективно використала позику, щоб погасити свої борги та створити бізнес, і сьогодні я та мої діти так раді й виконуємо. Ви також можете зв’язатися з ними електронною поштою: (lfdsloans@outlook.com / lfdsloans@lemeridianfds.com) Телефон довідки WhatsApptext: + 1-989-394-3740 Чому я це роблю? Я роблю це, щоб врятувати стільки тих, хто потребує позики, щоб не стати жертвою афери в Інтернеті. Дякую і Бог вас усіх благословив, я Олександр Артем із парку Горизонт до н.е., Україна.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім08:16:00

    Прывітанне, я Хелена Хуліё з Эквадора, хачу пагаварыць пра спадара Бенджаміна на гэтую тэму. аказвае мне фінансавую падтрымку, калі ўвесь банк у маім горадзе адмовіўся ад маёй просьбы прадаставіць мне крэдыт у 500 000,00 долараў, я паспрабаваў усё магчымае, каб атрымаць пазыку ў маіх банкаў тут, у Эквадоры, але ўсе яны адхілілі мяне, таму што мой крэдыт быў невялікім, але з Божай ласкай я даведаўся пра містэра Бенджаміна, таму вырашыў паспрабаваць падаць заяўку на крэдыт. Бог жадае, каб яны выдалі мне крэдыт у памеры 500 000,00 долараў на просьбу аб пазыцы, якую мае банкі тут, у Эквадоры, адхілілі мяне, гэта сапраўды было дзіўным з імі, і мой бізнес ідзе добра. Па электроннай пошце / WhatsApp звяжыцеся, калі вы хочаце атрымаць крэдыт ад іх. Lfdsloans@outlook.comWhatsApp Кантакт: + 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити